• +31 (0) 318 555 122

ONS TEAM

Sterk door Samenwerking

Maak kennis met ons team

Een aantal mensen bij Profilabel werkt al sinds de begintijd samen. Binnen het team weten we wat we aan elkaar hebben en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Van de negen mensen die hier werken, bedienen er vijf de machines, de anderen zitten op kantoor. Een van hen is Mo [achternaam], onze administratief medewerker. Acht jaar geleden begonnen achter de machine, maar inmiddels regelt hij de inkoop en de facturatie en houdt hij de orderadministratie bij.

Jamie [achternaam] kwam [aantal] jaar geleden bij ons binnen als operator, maar is inmiddels productieleider. Maryeliz Puntman werkt al tien jaar bij ons. Voordat ze bij ons de sales ging doen, was ze vijf jaar commercieel medewerkster bij Markem-Imaje, een wereldwijde fabrikant van onder andere thermo transfer-, laser-, print- en etiketteringssystemen. Maryeliz is niet alleen verantwoordelijk voor onze sales. Ze is ook plaatsvervanger van de directeur-eigenaar van Profilabel.

Frank van Mourik. Frank begon zijn loopbaan bij printerfabrikant Ricoh en ging daarna als sales & marketing director EMEA aan de slag bij Sony Chemicals Corporation of America. Zes jaar daarna leerde hij nog meer over de producten die nodig zijn voor variable information printing. Hij deed die kennis op in zijn baan als director sales & marketing EMEA bij iiMak Europe, een internationale producent van thermo transfer linten voor barcode printers. Toen hij in 2004 hoorde dat er een etikettenfabriek te koop stond, zag hij dat als dé kans om voor zichzelf te beginnen: Profilabel was geboren.